С празнична програма, посветена на Деня на Европа, Областен информационен център -

...
</TD
>С празнична програма, посветена на Деня на Европа, Областен информационен център -
Коментари Харесай

С различни събития Бургас ще отбележи Деня на Европа

С празнична стратегия, отдадена на Деня на Европа, Областен информативен център - Бургас и Община Бургас ще отбележат 9 май. През целия ден, в разнообразни точки на града, са планувани събития за бургазлии от всички възрасти. 

Разнообразните начинания ще започват с открита приемна на мрежата от организации, представляващи институциите на  Европейския съюз в града.  Представители от Областен информативен център - Бургас, Европа Директно - Бургас, EURES и EURAXESS ще дават експертна информация и подпомагане на жители, неправителствения бранш, бизнеса и всички заинтригувани страни.

Програмата ще продължи с ексцентрична арт игра под формата на флашмоб " Евро Одисея ". Ученици от ПГЧЕ  " Васил Левски " ще накарат историята на Европейския съюз да оживее пред постройката на Община Бургас. 

 

В 12.00 часа, по традиция, ще звучат европейски творби от репертоара на Бургаския духов оркестър. Мястото на осъществяване на събитията са площад " Толерантност ", площад " Атанас Сиреков " и открита сцена " Часовника ". 

 

Празничният ден ще приключи в 14.00 часа в КЦ `Морско казино ", където гениите на Център за поддръжка на личностното развиване - Бургас ще изложат претворена " Европа на белия лист ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР